Yoga

Lesvormen:

Flow yoga
Dit is een dynamische, energieke les die zich kenmerkt door het achter elkaar uitvoeren van een serie yogahoudingen waardoor er een vloeiende lijn in de bewegingen ontstaat. Dit samen met het aanspannen van bepaalde spieren en een specifieke ademtechniek zorgt voor veel innerlijke warmte, je lichaam wordt sterk en gezond.

Hatha Yoga
Er wordt veel aandacht gegeven aan beheersing van de adem in verschillende yogahoudingen. In de les leer je te ontdekken waar je spanning vasthoudt en hoe je dieper kunt ontspannen. Hiervoor worden yogahoudingen gebruikt maar ook adem- en meditatietechnieken.

Yin/ Restorative Yoga
Dit is een rustige vorm van yoga waarbij de houdingen langer worden aangehouden (3 tot 5 minuten). Daardoor werken deze houdingen fysiek met name in op het bindweefsel en werken ze diep door op je energetisch systeem. De lessen worden afgesloten met een lange ontspanningsoefening.

Privé les
Deze lessen worden 1 op 1 gegeven, helemaal afgestemd op jouw wensen en verlangens. Flow en Hatha yoga zijn mogelijk maar ook Herstelyoga. Herstelyoga is specifiek gericht op herstel tijdens en na ziekte en behandeling(en). Naast de medische zorg kan yoga je helpen je beter te voelen en nieuwe balans te vinden.

Nieuwsgierig geworden? Kom een keer vrijblijvend meedoen en kijk wat het met je doet: dit zijn de lesuren: https://www.yogadelaluz.com/prijzen-en-tijden/