Yoga vakantie 123Olé, Spanje

Tijdens dit inspirerende retreat neemt Mireille je mee naar een bijzondere plek in de buurt van Girona. Gun jezelf vier dagen van ontspanning, yoga, meditatie, natuur en heerlijk lokaal eten. Je retreat begint al meteen als je aankomt bij de Masia, een authentiek Spaanse boerderij, het is een plek waar je je meteen thuis voelt. Achterin de mooie tuin vind je een geweldig yogadek met daaromheen prachtig verbouwde paardenstallen en verschillende sfeervolle woonwagens. Alle slaaplekken hebben een dubbele bezetting. Ze hebben een eigen badkamer en unieke identiteit. In de geweldige tuin kun je lekker een boek lezen, een duik nemen in het zwembad of helemaal niets doen, een plek voor rust en bezinning.
De ochtenden beginnen we op de yogamat met een dynamische yogales, gevolgd door een uitgebreid ontbijt in de Masia. Ook ‘s middags staan er heerlijke gezonde, verse en lokale gerechten voor je klaar. Later op de middag is er een rustige yogales met veel aandacht voor de adem. ‘s Avonds dineren we tijdens de ondergaande zon met een smaakvolle verse maaltijd waarbij een glaasje Vino voor de liefhebber niet mag ontbreken.
De bijzondere schoonheid van de plek waar we ons tijdens het retreat bevinden, biedt alle mogelijkheid voor beweging, zelfreflectie en verbinding. Terug naar jezelf, naar de essentie, maar bovenal jezelf gunnen om te genieten!

Mireille geeft al vele jaren yogalessen in haar eigen yogastudio en op verschillende locaties in Nederland. Al meer dan 10 jaar organiseert ze met veel plezier yogareizen naar Spanje; het land waar ze vier jaar heeft gewoond en nog steeds verliefd op is.

Mei 2022 €595,00

Dit bedrag is inclusief overnachtingen, biologisch, heerlijk eten, drankjes bij de maaltijden, alle yogalessen. Exclusief de retourvlucht naar Girona en vervoerskosten ter plekke.
Het programma start  met een heerlijke lunch en eindigt met het ontbijt. Klik hier voor een impressie van deze bijzondere plek.

Om deze reis te boeken neem contact op met Mireille.