Yoga Retreat Periana

Tijdens dit inspirerende retreat nemen Erwin en Mireille je mee naar een bijzondere plek in de binnenlanden van Malaga. Gun jezelf vier dagen van ontspanning, yoga, meditatie, natuur en heerlijk lokaal eten. Je retreat begint al meteen als je aankomt bij het Feng-Shui ingerichte complex, het is een plek waar je je meteen thuis voelt. Punto de Luz ligt tussen de Andalusische bergen, 815 meter boven zeeniveau, op loopafstand van het traditionele Spaanse witte dorpje El Cañuelo. Met bergen aan drie zijden ligt het yogaretreat naast een open vallei met een geweldig uitzicht van zowel het Meer van Viola als de Middellandse Zee. Het is een bijzondere plek voor rust en bezinning, je kunt lekker een boek lezen, een duik nemen in het zwembad of helemaal niets doen.
Je beschikt over je eigen kamer en badkamer en elke kamer heeft een schuifpui die uitkomt op een terras. De kamers kijken uit over de vallei. Er is een heerlijk zout-water zwembad en er zijn meerdere yoga-ruimtes binnen en buiten.

De ochtenden beginnen we op de yogamat met een dynamische yogales, gevolgd door een uitgebreid ontbijt. Ook ‘s middags staan er heerlijke gezonde, verse en lokale gerechten voor je klaar. Later op de middag is er een rustige yogales met veel aandacht voor de adem. ‘s Avonds dineren we tijdens de ondergaande zon met een smaakvolle verse maaltijd waarbij een glaasje vino voor de liefhebber niet mag ontbreken.

De yogalessen worden gegeven door Mireille, ook heb je deze week de mogelijkheid om kennis te maken met Chineng (Zhineng) Qigong. Deze introductieworkshop wordt gegeven door Erwin die instructeur is in deze Chinese bewegingsleer. Ook is er de mogelijkheid om behandelingen bij te boeken. Eigenaresse Betty geeft hele fijne massages en professionele Reiki behandelingen.

De bijzondere schoonheid van de plek waar we ons tijdens het retreat bevinden, biedt alle mogelijkheid voor beweging, zelfreflectie en verbinding. Terug naar jezelf, naar de essentie, maar bovenal jezelf gunnen om te genieten!

Klik hier om de foto’s te bekijken.

Al meer dan 10 jaar hebben Erwin en Mireille ervaring met het organiseren van yogareizen naar Spanje; het land waar ze vier jaar gewoond hebben en hun hart aan hebben verpand.

Zondag 6 t/m zaterdag 12 oktober 2019 € 795,00

Dit bedrag is inclusief overnachtingen in je eigen kamer, biologisch, vegetarisch heerlijk eten, drankjes bij de maaltijden, alle yogalessen, Qigong en stiltewandeling. Exclusief vervoer.

Om deze reis te boeken of voor meer informatie neem contact op met Mireille of Erwin.