Workshops

Online workshop Yin yoga en Ademwerk
De workshop begint met een korte uitleg over het belang van een optimale adem en hoe de verbonden adem werkt. Daarna neemt Mireille je mee in een rustige Yin yogales waarbij de houdingen langer worden aangehouden, zo heb je meer tijd om je lichaam te voelen en dieper te ontspannen in de houdingen. Daarna ga je ademen met de verbonden ademtechniek hierbij, je herstelt op een nog diepere laag het contact met je lichaam en overtollige spanning verdwijnt steeds verder uit je lichaam, tot het punt waarop je je in vertrouwen volledig kunt overgeven. De ademsessie gaat over in een diepe ontspanning waarbij de hele workshop tot in iedere cel van je lichaam kan integreren.
Zondag 14 februari van 10:00 tot 12:00 kosten €17,50

Workshop De kracht van de adem, zowel online als op locatie mogelijk
Om gezond en vitaal te blijven letten veel mensen op hun voeding en beweging. Maar wie lichamelijk en geestelijk helemaal fit wil zijn zou ook eens bij de adem stil moeten staan. Je adem kun je zien als een metafoor voor hoe je leeft. Wanneer je je adem beperkt en je emoties dempt, beperk je ook je leven. Door goed te ademen kies je ervoor om voluit te leven. In de workshop leer je optimaal te ademen en ervaar je wat ademen kan betekenen om met stress, spanningen en negatieve emoties om te gaan. Theorie en praktijk wisselen elkaar af en naast ademtechnieken uit de yogatraditie maak je ook kennis met de verbonden adem. De workshop duurt tweeëneenhalf uur , neem graag contact met me op om deze workshop op jouw locatie te organiseren.

Referentie Soul Yoga Studio:
Mireille & Erwin zijn bij mij in de studio geweest voor de workshop Stress Release, de kracht van adem. En precies zoals de naam al zegt, is dat wat het was. Een zeer mooie, diepgaande workshop onder professionele begeleiding. 
Vanuit veiligheid en mildheid wordt er gewerkt naar een zachte emotionele ontlading met meer ruimte en lichtheid als gevolg. Heel bijzonder.
Femke van ‘t Hof (eigenaresse