Lees de ervaringen van anderen

Yogadelaluz organiseert al sinds 2009 yogareizen naar het Zuiden van Spanje

Lieve Mireille,
Ik kan bijna niet geloven dat het maar 1 week was. We hebben zoveel gezien, gedaan, gevoeld en ervaren. Je hebt me enorm geholpen bij het bewust worden. Van zere spieren maar ook van gevoel wat dingen met je doen. Zo’n week kan ik iedereen aanraden. Natuurlijk speelde mee in dit alles jijzelf Mireille, als docente maar ook als disgenoot en mede-danser. Jetzt gehts loss!! Een schitterende locatie, het eten lekker en het weer…..subliem.
Veel succes hier in Spanje. Geniet van je dochters en je man.

Lieve Mireille en Erwin
Wat een superweek hebben we hier gehad! Samen met mijn lieve mam op pad. Het vertrek vanuit Nederland viel zwaar, maar direct bij aankomst hier was het goed. Wat een paradijs is het hier! Allereerst de accommodatie, maar ook de omgeving en allerbelangrijkst jullie. Jullie creëren met z’n tweetjes een sfeer waar niemand aan kan tippen, warmte heb ik gevoeld, heel veel warmte. De yoga in de buitenlucht, echt het summum! De hele week was fijn. Yoga doet zoveel goed, maar wat ik al eerder heb benoemd, yoga zonder Mireille als docent is wel een gemis. Het was perfect zo met elkaar! Heel erg bedankt!
Veel liefst. Dikke kus Maaike

Lieve Mireille
Wat een fijne week voor mij en samen met Maaike.
Wat heb ik veel geleerd en wat sta ik versteld van wat er met je gebeuren kan. Fantastisch!
Met Erwin zijn jullie een superstel en met deze yoga. Nooit gedacht dat het mee zoveel zou doen. Ik vind het heerlijk geweest te zijn en alles mee heb mogen maken. Heel speciaal.
Een onvergetelijke ervaring.
Liefs Marianne

Het was een prachtige week!
Superyoga, superweer.
Yoga, rosé, heerlijk gezelschap!
Wat wil een mens meer op vakantie?
Ik kom nog terug, zeker weten!!
Benny

Dank je wel voor de goede zorgen en fijne yogalessen. Het was een heerlijke week met inspanning en ontspanning in goed gezelschap. Ik heb veel gelachen, heerlijk gegeten en genoten van de mooie en relaxte omgeving.
Namasté!
Jolanda

Wat heb ik lekker van een luxe vakantie genoten. Mooie kamer, heerlijk gegeten, de zon, het strand en een voortreffelijke yogadocente. Zonder voorkennis van yoga heb ik door jouw goede aanwijzingen, voor mijn gevoel, erg goed mee kunnen doen. Ben bererelaxed en keer een stuk fitter terug! Topvakantie.
Succes met yogadelaluz,
Ramono

Superweek gehad! Yoga van Mireille was een geweldige ervaring. Genoten van het mooie weer en de relaxte sfeer. Ben veel meer relaxed aan het einde van deze week dan ik gehoopt/gedacht had. De groep was heel gezellig. Heb veel gelachen, heerlijk gegeten en de rosé-uurtjes zal ik missen!
Git

Dank je wel Mireille en Erwin voor jullie prima zorgen tijdens deze heel aangename yogaweek! Ik vond het fijn om hier te zijn, heb heel erg genoten van de practice, het heerlijke eten en van onze “gezellige bende“. Heb het idee
dat deze week haast op “mijn maat“ werd uitgewerkt! Super!
Hoop nog eens te mogen terug komen maar zal deze mooie tijdzeker als “rugsteuntjes“ blijven ervaren.
Namaste
Corine

Ik heb echt een geweldige week gehad. Alles was aanwezig, zon, zee, lekker eten, warmte en gezelligheid. Mireille, je hebt me helemaal enthousiast gemaakt voor de yoga. Je bent een geweldige lerares. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen, ik kom zeker terug. Erwin ook bedankt voor de heerlijke ontbijtjes en niet te vergeten de picknick,
Hasta pronto!
xxx Liz

Beste Mireille en Erwin
Dank voor de goede zorgen, yogalessen, eten, meedenken, ect! Jullie hebben een grote stap naar het Zuiden genomen en het is mooi om te zien dat jullie je droom aan het waarmaken zijn en anderen daardoor lekker kunnen verwennen.
Je yogales op het strand was helemaal top! Ook bedankt voor het lenen van de gitaar, dat maakte de week compleet.
HG Helen

Lieve Mireille en Erwin,
Het was een heerlijke week waarin ik de yoga weer een beetje heb terug gevonden. Je bent een kanjer van een lerares. In alles wat je uitdraagt maar ook met je flexibiliteit, je aanpassingsvermogen en hoe je ons stilletjes toch ook wel uitdaagde tot net een stapje extra. Helemaal goed. Ook alle goede zorgen en extra puntjes (2 heerlijke massages) maken het extra verzorgd en echt vakantie, Dank aan jullie allebei en veel succes.
Liefs Barbara

Lieve Mireille,
Moe-intens moe kwam ik hier aan. Ik hopte op een weekje lekker bijkomen. Wat fantastisch dat de week nog veel meer heeftgebracht dan dat! Ik heb genoten van de warmte, en dat was niet alleen van de zon en jouw vestje Mireille….. Ik heb me ook gewarmd aan je lessen en aan de groep. Mooi dat je me precies het goede boek hebt geleend. “Bereidwillig“ ga ik naar huis. Mijn motto is:“geniet nooit met mate“ Dat was heel gemakkelijk hier!
DANKJEWEL in hoofdletters. Ik wens jou en Erwin en de chicas alle goeds.
Liefs Sandra
ps: tot ziens

Lieve Mireille, wat een feest om samen met mijn dochter hier een week doorjou georganiseerd te mogen meemaken. De yoga was heerlijk en ik ben van plan dat vaker te gaan doen. Bedankt voor alles en wie weet tot ziens!
Liefs en groeten Tineke

Lieve Mireille,
Suoerbedankt voor een geweldige week! De yoga was zó fijn dat ik er zeker mee door wil gaan. En natuurlijk terug naar Andalucia. Nogmaals bedankt en wie weet tot een volgende keer- wat mij betreft gráág!
Liefs Marijke

Lieve Mireille,
Mooi om te zien dat je zon je “hobby“, je passie en je “werk“ kunt verenigen. Het was me een waar genoegen.
En dan óók nog voetbal op tv. Soms is het gewoon teveel.
Frank

Lieve Mireille,
Je krijgt een dikke vette 10! Ik heb een super lekkere week gehad en ben helemaal geïnspireerd geraakt voor (kinder)yoga. Dankjewel!
Marjolein

Lieve Mireille,
Intens genoten! Met al mijn zintuigen open alles in me opgenomen. De zorgzaamheid en oog voor detail van jou voor ons was bijzonder om mee te mogen maken. Het voelde veilig en goed. Heb genoten van de yogalessen, van “vet flowen“, mediteren met de warmte van de zon op mijn gezicht en mijn voeten stevig verbonden met de aarde. Ik ga weer verder met nieuwe energie, met helderheid en een open blik naar de toekomst. Voor het eerst sinds lange tijd heb ik weer rust gevonden en kijk ik uit naar wat het leven me nog meer brengen gaat.
Van mijn tenen tot mijn kruin: Dankjewel!
Veel liefs, Marloes -x-