Workshops

Workshop Chineng Qigong
Zondag 6 oktober van 10:00- 11:30, een introductie in deze Chinese bewegingsleer door Erwin van Houwelingen.
Waar? Yogastudio Yogadelaluz
Kosten? €15

Workshop Stress Release
De kracht van de adem
Om gezond en vitaal te blijven letten veel mensen op hun voeding en beweging. Maar wie lichamelijk en geestelijk helemaal fit wil zijn zou ook eens bij de ademhaling stil moeten staan. Je ademhaling kun je zien als een metafoor voor hoe je leeft. Wanneer je je ademhaling beperkt en je emoties dempt, beperk je ook je leven. Door goed te ademen kies je ervoor om voluit te leven. In de workshop leer je optimaal te ademen en ervaar je wat ademen kan betekenen om met stress, spanningen en negatieve emoties om te gaan. Theorie en praktijk wisselen elkaar af en naast ademtechnieken uit de yogatraditie maak je ook kennis met de verbonden adem. De workshop duurt tweeëneenhalf uur , neem graag contact met me op om deze workshop op jouw locatie te organiseren.

Zie data Stress Release bij www.banyancentre.nl

Referentie Soul Yoga Studio:
Mireille & Erwin zijn bij mij in de studio geweest voor de workshop Stress Release, de kracht van adem. En precies zoals de naam al zegt, is dat wat het was. Een zeer mooie, diepgaande workshop onder professionele begeleiding. 
Vanuit veiligheid en mildheid wordt er gewerkt naar een zachte emotionele ontlading met meer ruimte en lichtheid als gevolg. Heel bijzonder.
Femke van ‘t Hof (eigenaresse)