Workshops

Workshop Yang- Yin yoga 
In het yang gedeelte warmen we op door zonnegroeten en staande houdingen. Yin gaat verder zittend en liggend waarbij je langer in een houding blijft waardoor je aandacht nog meer naar binnen kan gaan. 
Zondag 15 november van 10:00 tot 11:15

Kosten €15

Online workshop Yin yoga en Ademwerk 
De workshop begint met een korte uitleg over het belang van een optimale adem en hoe de verbonden adem werkt. Daarna neemt Mireille je mee in een rustige Yin yogales waarbij de houdingen langer worden aangehouden, zo heb je meer tijd om je lichaam te voelen en dieper te ontspannen in de houdingen. Daarna ga je ademen met de verbonden ademtechniek hierbij, je herstelt op een nog diepere laag het contact met je lichaam en overtollige spanning verdwijnt steeds verder uit je lichaam. Alles in je komt weer tot leven, begint te bruisen en te vibreren, tot het punt waarop je je in diep vertrouwen volledig kunt overgeven. De ademsessie gaat over in een diepe ontspanning waarbij de hele workshop tot in iedere cel van je lichaam kan integreren.
Zondag 29 november van 10:00- 12:00 Kosten €17,50

Online Ademworkshop
Een ademworkshop vanuit je eigen huis. Tijdens de online sessie ga je onder begeleiding van Mireille je adem onderzoeken en beïnvloeden.
Verschillende ademtechnieken worden je aangereikt en een verbonden ademsessie. Hierdoor ga je vrijer en voller ademen wat zal zorgen voor meer levensenergie en -vreugde! Iedere workshop heeft een ander thema.
Zaterdag 14 november en 5 december van 10:00 tot 11:15
Klik hier om je aan te melden dan ontvang je een link naar de workshop en een fijne playlist voor de ademsessie. 

Workshop ‘Open je hart’
Door middel van Yoga en Chineng Qigong nemen Erwin en Mireille je mee op reis naar je hart. Door middel van fysieke oefeningen en meditaties leer je contact te maken met het innerlijke weten van jouw hart.
Zondag 13 december van 10:00- 11:30 Kosten €17,50

Workshop Stress Release
De kracht van de adem
Om gezond en vitaal te blijven letten veel mensen op hun voeding en beweging. Maar wie lichamelijk en geestelijk helemaal fit wil zijn zou ook eens bij de adem stil moeten staan. Je adem kun je zien als een metafoor voor hoe je leeft. Wanneer je je adem beperkt en je emoties dempt, beperk je ook je leven. Door goed te ademen kies je ervoor om voluit te leven. In de workshop leer je optimaal te ademen en ervaar je wat ademen kan betekenen om met stress, spanningen en negatieve emoties om te gaan. Theorie en praktijk wisselen elkaar af en naast ademtechnieken uit de yogatraditie maak je ook kennis met de verbonden adem. De workshop duurt tweeëneenhalf uur , neem graag contact met me op om deze workshop op jouw locatie te organiseren.

Zie data Stress Release bij www.banyancentre.nl

Referentie Soul Yoga Studio:
Mireille & Erwin zijn bij mij in de studio geweest voor de workshop Stress Release, de kracht van adem. En precies zoals de naam al zegt, is dat wat het was. Een zeer mooie, diepgaande workshop onder professionele begeleiding. 
Vanuit veiligheid en mildheid wordt er gewerkt naar een zachte emotionele ontlading met meer ruimte en lichtheid als gevolg. Heel bijzonder.
Femke van ‘t Hof (eigenaresse